top of page

PERSONAL
TRAININg

ontdek wat het betekent om op maat gemaakte trainingen te krijgen die speciaal voor jouw unieke behoeften zijn ontworpen.

Met mijn diensten krijg je de kans om op een professionele en resultaatgerichte manier aan je gezondheid en fitnessdoelen te werken.

Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden, je conditie wilt verbeteren of gewoon gezonder wilt leven, mijn personal training diensten zijn ontworpen om jou te helpen jouw doelen te bereiken.

 

krijg de motivatie, ondersteuning en deskundige kennis die je nodig hebt om succesvol te zijn in je fitnessreis.

Daarnaast bied ik een flexibele en aanpasbare aanpak die rekening houdt met jouw persoonlijke levensstijl, schema en voorkeuren. Geen enkel mens is hetzelfde en daarom zijn mijn trainingen ook nooit hetzelfde. 

 

Trainingen zijn altijd op maat gemaakt voor jouw unieke lichaam en behoeften, en daarom zijn ze zo effectief.

Investeer je niet alleen in je fysieke gezondheid, maar ook in je mentale en emotionele welzijn. Samen gaan we op zoek naar een aanpak die bij jou past, zodat je niet alleen resultaten behaalt, maar ook plezier beleeft aan het proces.

kostprijs?

Onze prijzen voor personal training variëren tussen 40 en 70 euro per sessie, afhankelijk van het type training en de duur ervan. Daarnaast willen we je graag een interessante optie bieden: je kunt met maximaal 3 personen een sportsessie delen en zo de kosten delen.

Daarnaast rekenen we een eenmalige opstartkost van 90 euro/pp aan.

Deze opstartkost omvat de verzekering en voorziet je ook van een opstartkit, inclusief hartslagmonitoring. We willen ervoor zorgen dat je de best mogelijke ondersteuning krijgt en dat je je voortgang nauwkeurig kunt volgen tijdens de trainingen.

Investeer in jezelf en kies voor personal training die is afgestemd op jouw behoeften en doelen.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze prijzen en om te ontdekken hoe we samen kunnen werken aan jouw fitnesssucces!

start in 3 stappen je coaching traject

 Stap 2 

Let's talk

Bij ons is het niet alleen belangrijk om te weten wat je doelen zijn, maar ook waarom je ze wilt bereiken.

Tijdens ons eerste gesprek zullen we samen in detail ingaan op jouw doelen, zodat we een duidelijk begrip hebben van wat je wilt bereiken.

 Stap 1 

plan een introductie gesprek in met je coach

Maak vandaag nog de keuze om jouw gezondheid en fitness serieus te nemen. Neem contact met ons op via het formulier hieronder en plan een persoonlijk gesprek in. Samen bespreken we jouw doelen en hoe we jou kunnen helpen ze te bereiken. Wacht niet langer, begin vandaag aan jouw persoonlijke transformatie!

 Stap 3 

start met een plan om resultaten te behalen

Nu je jouw doelen hebt vastgesteld en een plan hebt gemaakt, is het tijd om in actie te komen. Kom naar onze sessies gekleed in je sportkleding en maak je klaar om te werken aan het verwezenlijken van jouw fitnessdoelen.

Dus trek je fitneskleding aan, kom naar onze sessies en laat ons je begeleiden op jouw fitnessreis.

Contact Us

Kijk zeker je spam folder ook na

bottom of page