top of page

Crossfit Fitness Lommel Pelt

about activ8
profiel foto cutout_edited.jpg

Joël Leysen

CrossFit L2 coach

Opex CCP associate coach 

CrossFit Mol 2013-2015,  

Crossfit Blue Fenix 2015-2021 

Activ8 performance 2019 tot heden.

 

 

 

Met een brede kennis en een diepgewortelde passie voor beweging, sport en training, ben ik toegewijd om anderen te helpen hun doelen te bereiken.

Mijn expertise strekt zich uit over verschillende trainingsmethoden, variërend van bodybuilding en CrossFit tot Olympisch Liften en langdurige conditietraining.

Ik heb ze allemaal getraind en mijn eigen ervaringen hebben me geleerd dat het kiezen van de juiste trainingsmethoden afhangt van persoonlijke doelen en het streven naar lichamelijke prestaties.

Naast mijn fascinatie voor de fysieke aspecten, heb ik ook de voordelen ontdekt van een aangepaste voeding die afgestemd is op specifieke doelen.

Het manipuleren van ons lichaam en het zien van de resultaten is op zich al boeiend, maar wat mij nog meer intrigeert, is de impact die dit alles heeft op onze mindset. Het versterkt niet alleen ons fysieke vermogen, maar ook onze mentale kracht en ons geluksgevoel.

Met mijn eigen ervaringen als inspiratie, sta ik klaar om anderen te begeleiden op hun weg naar succes. Ik help graag mensen bij het definiëren van hun doelen en het vinden van de juiste strategieën om deze te bereiken.

Samen kunnen we werken aan het vormgeven van jouw lichaam, het ontwikkelen van je capaciteiten en het versterken van je mindset, zodat je niet alleen fysieke kracht, maar ook innerlijke kracht en geluk kunt ervaren.

About joel leysen

Contact Us

Kijk zeker je spam folder ook na

Contact
bottom of page