top of page

Crossfit Fitness Lommel Pelt

activ8 team
profiel foto cutout_edited.jpg

Joël Leysen
CrossFit L2 coach
Opex CCP L1 associate coach 

Alles wat onder de noemer ‘training’ valt, heb ik bestudeerd. Mijn interesse in beweging, sport en trainen groeide uit tot mijn passie, en het bleef niet bij studeren, ik probeerde zelf ook werkelijk alles uit.

Bodybuilding, CrossFit, Olympisch Liften, maar zelfs ook langdurige conditietraining, you name it, I’ve tried it.

Daarbovenop ontdekte ik de voordelen van een aangepaste voeding, afhankelijk van mijn doel. Welke trainingsmethodes het best bij je passen, hangen af van je persoonlijke doelen en wat je zelf met je lichaam wil bereiken.                                                                                              

Het is enorm fascinerend om te zien hoe je met al deze tools kan manipuleren hoe je lichaam eruitziet en wat je fysieke capaciteiten zijn. Maar nog interessanter is hoe dit alles ook je mindset kan bepalen, en daaruit haal je ook meer kracht en geluk.

Het is vanuit deze ervaring dat ik graag anderen help bij het bereiken van hun doel.

Eigenaar van CrossFit Mol 2013-2015,  Crossfit Blue Fenix 2015-2021 en  Activ8 performance 2019 tot heden.

About joel leysen
dorien profiel cutout.jpg

Als diëtiste kan ik je helpen om je eetpatroon en gewoonte om te vormen naar een gezonder patroon. Hierbij houd ik rekening met je huidige manier van leven. In mijn consultaties hanteer ik steeds een individuele aanpak, we gaan op zoek naar een gezondere levensstijl die bij jou past en waarbij jij je goed voelt.
Naast voedingsadvies kan je bij mij ook terecht voor laagdrempelige sportsessies. Zelf trek ik graag mijn loopschoenen aan en haal ik voldoening uit een goede intervalconditietraining. Door mijn passie voor sport en crossfitachtergrond ben ik hier ook mensen in gaan coachen.

Voor mij is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en dat je plezier beleeft aan bewegen.
Met veel enthousiasme help ik je ontdekken hoe ook jij kan genieten van de voordelen van een uitgebalanceerde levensstijl en/of plezierige sportsessie.

Dorien Maes
Erkend Diëtiste
Diabeteseducator
Sportdiëtiste
Sportcoach

About dorien maes

Contact Us

Kijk zeker je spam folder ook na

Contact
bottom of page