top of page
Sport met kinderen in Lommel, moeder dochter training

Sport kinderen Lommel Pelt Autisme kinderen

Hello.

Activ8
Group training

Laagdrempelige sportsessies!

 

Ben je op zoek naar een manier om in beweging te komen en je gezondheid te verbeteren zonder de druk van een traditionele sportschool? Mijn laagdrempelige sportsessies zijn perfect voor jou!

Bij mijn sessies staat plezier en toegankelijkheid centraal. Ik geloof dat sporten leuk moet zijn en voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht leeftijd, ervaring of fitheid.

 

 

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat deze sessies geen plan op maat zijn en niet geschikt zijn voor mensen met blessures of aandoeningen die het uitoefenen van bepaalde activiteiten kunnen beperken. We kunnen geen rekening houden met individuele blessures of beperkingen tijdens deze sessies.

De sessies zijn ontworpen om een breed scala aan mensen aan te spreken en zijn niet gericht op individuele behoeften of doelen.

Het is belangrijk om voorafgaand aan deelname aan een sessie eventuele blessures of beperkingen aan ons te melden. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de sessies zo veilig mogelijk zijn en rekening houden met eventuele beperkingen die van invloed kunnen zijn op jouw gezondheid.

En het beste van alles?

Deze sessies zijn betaalbaar en flexibel, zodat je op jouw eigen tempo kunt werken aan je gezondheid zonder je bankrekening te breken.

Dus waar wacht je nog op?

Kom langs voor een laagdrempelige sportsessie en ontdek hoe leuk sporten kan zijn!

FAMILIE & VRIENDEN

Train together stay together

Maximum 4 personen.

Individuele oplossingen specifiek gericht op je persoonlijke groep en levensstijl.

 

Geen kracht, conditie of kennis vereist om te starten!

8 sessies voor €400

PARENT  & CHILD

Next generation HIIT

Een pakket van 8 lessen voor €200

Dit is 1 malig beschikbaar

Dit pakket is gemaakt in functie van fitness voor familie en kinderen, daardoor is er ook de algemene regel dat er hoogstens 2 volwassene (+17j) bij kunnen zijn en de resterende plaatsen dienen voor personen tussen 11 en 14j

Indien er vragen zijn kan je ons ook steeds contacteren.

bottom of page